La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Jornada 1 Sènior A FSF

Publicado 05/02/2014
Les Corts Ubae A.E.  2  -  4  AEE Institut Montserrat

El passat dissabte 28 de setembre es va disputar a les pistes d'Esports UB el partit entre Les Corts Ubae i l'Institut Montserrat.  El partit va començar molt tranquil per les noies del Montserrat que es van avançar al marcador un poc més del primer minut amb gol d'Andrea De La Fuente.  Més tard, al minut 12 l'equip Montserrat tornava a marcar amb un xut de Marina Mateus, donant més tranquil·litat al equip visitant. Les noies de Les Corts Ubae van tenir algunes oportunitats de marcar però Berta Moya s'ho va aturar tot deixant la porteria a 0 durant tota la primera part. A la mitja part el marcador ja estava a 0-3 amb un últim gol de Anna Porta al minut 19. Va començar la segona part i les noies de Les Corts Ubae van augmentar la seva pressió aprofitant cadascuna de les oportunitats d'atac que tenien. Al minut 7 de la segona part, Clara marca un gol disminuint la diferencia de marcador. I tot seguit, un minut més tard,  gol  d'Anna que posava el marcador a la mínima distancia que va arribar 2-3.  Finalment Anna Porta sentencia el partit amb 4-2 al minut 27 de la segona part.

Moltes felicitats per la victòria noies! A seguir així!