La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Jornada 3 Cadet FCVB

Publicado 05/02/2014
IES MONTSERRAT vs CV MARTORELL.

Després de dues jornades en excès de calma i poca pressió per part del rival, el pensament de les jugadores del cadet és erròniament el de ser superiors.

Sense anar més lluny i fent palpable aquesta fermesa que nosaltres sí tenim, i elles no tenien a dins de la pista, ens posem des de l'inici amb el saque a dins i sense moure'ns per la pista. El set s'inicia lent, apàtic i el cadet no aconsegueix desempallegar-se ni de Martorell, ni del marcador; fins el 21-19 estava tot igualat. Tots dos equips s'havien posat el nivell d'errors molt alt i el ritme lent porta a que l'equip més constant, en aquest cas nosaltres, tanquéssim el primer set a favor. (25-20)

Toc d'atenció per començar el segon set, que inicia igual que el primer. Els deus primers punts, Montserrat no aconsegueix imposar el seu voleibol i deixa que Martorell les segueixi d'a prop al marcador fins el 8-8 iguals. Després d'això, punt d'inflexió que comença des del que no s'havia fet anteriorment, POSAR LA PILOTA A L'ALTRE CAMP. Des del 8-8 en posem a 17-9 a favor, i amb el set tot de cara per tancar-lo per la via ràpida, el cadet físicament en pista però mentalment al llit, es deixa fer un parcial de 3-10 que posa el 20-19 al marcador, donant ales a un rival que poc a poc trobava la manera de fer mal. De nou toc d'atenció, i amb el mínim esforç, només posant la pilota a dins, tanquem el set més despistat fins el moment. (25-20)

El tercer set ens costa de nou al principi. Les cames no es mouen, la intensitat és baixíssima i el ritme del partit fa que el cadet femení es grunxi en excès, sabent que sense fer res extraordinari, s'emportaràn el partit. Mala sensació. I ens posem de nou 7-8 per sota a l'inici de set. Una defensa col.lectiva a mitjans de set, fa que les nenes entrin un poc en joc i disfrutin del que saben fer. Així, llavors, amb les idees clares en defensa i buscant la suma de punts en atac, sense errar i fent mal a la seva construcció, amb boles extremadament fàcils, tanquem el set de manera més plàcida que els dos anteriors.Set (25-13) i tercer partit sumant.

Partit que servirà per decidir cap a on es vol anar. Tercera jornada i joc mediocre però victòria. Queda molta feina per assolir els objectius que treballem i molta més intensitat per ser el rival a batre.