La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.

Jornada 9 Senior Fem B FCF

Publicado 05/02/2014
AEE Institut Montserrat "B" 2 – 0 Catalonia, UB "A".

Aquest passat diumenge les noies del Sènior Femení “B” han aconseguit una treballada victòria després d’uns últims resultats no gaire favorables (derrota a casa contra Sabadell i empat a Casserres). El partit tot i que va tenir ocasions clares de gol per part dels dos equips, va ser dominat clarament per les locals que fins a la segona part no van poder superar la portera del Catalonia i certificar una victòria tan important com necessària pels ànims de l’equip. Els gols van arribar pràcticament seguits; l’1 a 0 va ser obra de la jugadora Laia Ventura en un xut espectacular des de fora de l’àrea i després d’una magnífica jugada d’equip, culminada per la passada final de la Cris Díez i el xut final de la Laia. El 2-0 va arribar després d’un contraatac finalitzat per la “ràpida Larale Perelló” amb un xut creuat de puntera en la que la portera del Catalonia no va poder fer-hi res
Amb aquests 3 punts, l’equip es col·loca en la 6 posició i de ben segur donarà ànims i tranquil·litat en aquesta setmana que la competició dóna un descans pel que fa a la competició de lliga.

Destacar que ahir l’equip va patir l’absència destacada del 1r entrenador Miquel Arisa i de la jugadora Gemma Naves. Esperem que tots dos es recuperin aviat i estiguin ja disponibles la propera setmana. En aquest sentit, explicar que el 2n entrenador, Gerard Sanz, va portar la direcció de l’equip i d’aquesta manera aconsegueix també la seva 1a victòria amb presència directa des de la banqueta. L’equip va comptar també en aquesta jornada amb la presència a la banqueta de la Clàudia Roca, fisioterapeuta de l’entitat.